Ultimile postări Culorile HTML Căutare Fotoșop Membrii forumului
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Scripturi și teme pentru ucoz » Scripturi şi şabloane » Şabloane » M - Films
M - Films
OmulPaianjenData: Luni, 2012-08-13, 1:04 PM | Mesaj # 1
Pasul 1: Panoul de Control - Unelte - Manager de fişiere - creaţi trei Dosare noi cu numele images, js și style. În ele încărcați conținutul dosarelor, cu același titlu, din arhivă.

Pasul 2: Panoul de control - Design - Constructor şablon - adăugaţi codurile din fişierul 1 Constructor şablon şi creaţi şabloane.

Pasul 3: Panoul de Control - Design - Administrarea design-ului (şabloane) - Catalog de fişiere [Pagina principală a catalogului cu fişiere] - schimbați codurile din această pagină cu cele din fișierul 2 Pagina principală a Catalogului cu fişiere. Procedați la fel și în cazul celorlalte module/pagini.

Pasul 4: Panoul de Control - Unelte - Informatori - creați trei informatori. Setările le găsiți în această imagine, iar codurile sunt aici.

* Pentru a face din Catalogul de fișiere prima pagină, intrați în Panoul de control - Setări - Setări standard - jos găsiți La intrarea pe pagina principală, se redirecţionează la: - schimbați Pagina principală cu Catalogul de fișiere și salvați.


 
RipoData: Luni, 2012-08-13, 3:41 PM | Mesaj # 2
Frumoasa tema. O am si eu, tradusa de mine.
_________________

Răspuns:

Trebuia să-mi spui înainte de a începe s-o traduc și eu. smile
 
DjXData: Luni, 2012-11-12, 7:16 PM | Mesaj # 3
O intrebare.
Cum pun poze sus in slaider

_______Răspuns_______

Citește Pasul 3. Al treilea informator e pentru slaider. Crează-l și bagă în șablonul lui codul indicat tot acolo, iar când adaugi o intrare în Catalogul de fișiere, unde e Imagini [?]:... cred că știi ce să faci mai departe.
 
Scripturi și teme pentru ucoz » Scripturi şi şabloane » Şabloane » M - Films
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: