Ultimile postări Culorile HTML Căutare Fotoșop Membrii forumului
 • Pagina 1 din 7
 • 1
 • 2
 • 3
 • 6
 • 7
 • »
Scripturi și teme pentru ucoz » Scripturi şi şabloane » Şabloane » Cereri şabloane
Cereri şabloane
StapanulData: Joi, 2012-06-07, 8:42 PM | Mesaj # 1
Aici puteţi face cerere de traducere a unui şablon.
Exemplu de cerere:
* - Postaţi adresa către imaginea cu aspectul şablonului.
* - Postaţi sursa şablonului. Adică adresa saitului pe care aţi găsit şablonul/tema respectivă. Sursa.
* - Şi desigur adresa către arhiva cu şablonul. (OBLIGATORIU!)

Ţin să remarc că nu fac rip-uri (copierea de la zero a unui sait). Motivul principal e timpul. Eu o să vă ajut doar cu traducerea saitului, editarea imaginilor cu ajutorul fotoşopului (nu photoshop-ului), verificarea funcţionării prin instalarea pe un sait-poligon ş.a. chestiuni de acest gen. La fel, e posibil să vă refuz în caz că găsesc dificultăţi cu care nu mă voi putea descurca. Pricep puţin în toate aceste coduri, dar nici chiar profesionist nu sunt. După postarea cererii Dvs, eu vă anunţ dacă mă apuc de traducere, sau nu. La fel vă voi spune şi-n cât timp(aproximativ) va fi gata.

Un utilizator are dreptul la o cerere în două săptămâni.
 
CrazynessData: Marţi, 2012-07-17, 8:54 AM | Mesaj # 2
Salut, ma numesc Alex si vreau si eu un sablon pentru forum .Un sablon mai complex care sa se potriveasca mult cu principala [cenzurat] ( din punct de vedere al culorilor )
Astept comfirmarea cereri ! Sunteti cei mai tari biggrin
______________

Răspuns:

Chiar azi mă voi strădui să traduc un nou șablon pentru Forum. Mai întâi trebuie să termin cu șablonul la care lucrez acum. smile

______________

Cerere îndeplinită. FC Steaua.


Mesajul a fost editat de către Crazyness - Marţi, 2012-07-17, 9:22 AM
 
LiberData: Joi, 2012-07-26, 9:31 PM | Mesaj # 3
Salutare. As vrea si eu sa-mi traduca cineva aceasta [cenzurat]. Am incercat, dar nu prea reusesc cu traducere smile As fi foarte recunoscator. Multumesc anticipat.
_________________

Răspuns:

Deși nu ai postat adresa spre arhiva șablonului, l-am găsit singur. Mâine îl voi traduce.

______________

Cerere îndeplinită. Expert-Zone.
 
andreiData: Marţi, 2012-07-31, 8:54 PM | Mesaj # 4
Salut, sunt Andrei si as vrea un sablon p/u a putea adauga mai multe obtiuni (cum ar fi tara, orasul, judetul) in momentul in care cineva adauga un anunt.
_________________

Răspuns:

Buna. Ceea ce ceri tu nu are nimic în comun cu subiectul Șabloane. Pentru ceea ce vrei tu există altă soluție. Mergi în Panoul de control - Ştirile site-ului - Setările modulului - găsești Câmpuri pentru un nou formular de intrare: și bifezi la Câmp personalizat 1, Câmp personalizat 2 ș.a.m.d. (de câte câmpuri ai tu nevoie). Pe urmă tot aici găsești Numele câmpurilor standard pot fi modificate "aici"., apeși pe aici, alegi Formular pentru adăugarea de intrări noi la modulul "Ştiri site" și modifici textul (de ex. în loc de Câmp personalizat 1 scrii Orașul, sau Județul, în loc de Câmp personalizat 2 scrii Țara sau altceva și tot așa mai departe). Deja când vei adăuga o intrare, jos vor apărea și aceste cîmpuri, redenumite. Asta nu e tot. Intri în Panoul de Control - Design - Administrarea design-ului (şabloane) - Ştirile site-ului [Aspectul intrărilor] - și unde dorești să-ți apară Țara, Județul, Orașul... adaugi următoarele coduri:

$OTHER1$ - e codul pentru - Câmp personalizat 1
$OTHER2$ - e codul pentru - Câmp personalizat 2
$OTHER3$ - e codul pentru - Câmp personalizat 3

...și cam atât. M-am înregistrat pe saitul tău și am observat că ai unele probleme cu șablonul. Ai cam șters prea multe coduri în unele module + cei din grupul Utilizatori nu au posibilitatea de a adăuga o intrare nouă.

Adăugat (2012-07-31, 8:54 PM)
---------------------------------------------
Partea asta am facut-o $OTHER1$ - e codul pentru - Câmp personalizat 1... dar m-ar interesa daca se putea varianta de la inregistrarea userilor in care poti alege din lista tara, jud, orasul fara sa fii nevoit sa le introduci manual.
_________________

Răspuns:

Exact ca la înregistrarea utilizatorilor nu prea cred că vei putea face, cel puțin eu nu cunosc o astfel de metodă pentru ucoz. Este și o altă variantă, pe lângă cea cu Câmpurile personalizate, dar rezultatul final va fi cam același, doar de lucru e mai mult. Chiar atât de important e pentru tine acest ''nimic''? Singur ai spus ca ai multe de făcut la sait, deaceea nu-ți pierde timpul degeaba, aș zice eu. smile
 
CrazynessData: Marţi, 2012-07-31, 11:40 PM | Mesaj # 5
Salut, ma numesc Alex si vreau si eu un sablon [cenzurat] pentru modulul Video si intructiuni de instalare daca se poate smile Multumesc anticipat wink
_________________

Răspuns:

Salutare. Triplu X. Culoarea vei putea-o schimba doar tu, manual. În Mesajul 2 găsești explicația.


Mesajul a fost editat de către Crazyness - Miercuri, 2012-08-01, 10:35 AM
 
Scripturi și teme pentru ucoz » Scripturi şi şabloane » Şabloane » Cereri şabloane
 • Pagina 1 din 7
 • 1
 • 2
 • 3
 • 6
 • 7
 • »
Căutare: