Acasă » Fişiere » Animaţie

Dumbo (1941)
2012-06-28, 10:43 AM
Doamna Jumbo, unul dintre elefanţi, işi primeşte copilul de la o barză. Puiul de elefant este rapid tachinat de ceilalţi din cauza urechilor mari. Este poreclit Dumbo.Dupa nu mult timp, doamna Jumbo îşi pierde calmul din cauza unui grup de băieţi ce se distrau pe seama fiul ei, iar ea este închisă şi considerată nebună. Dumbo este tachinat de ceilalţi elefanţi , el fiind acum singur; un şoricel - Timothy Q. - simte simpatie pentru Dumbo şi se hotaraste să-l facă fericit din nou.

Directorul de circ îl face pe Dumbo elefantul din vârful piramidei, dar Dumbo distruge cascadoria creând un dezastru total, rănind alţi elefanţi . Ca urmare, Dumbo este făcut un clovn. În ciuda popularităţii sale şi a faimei dobandite, Dumbo nu este fericit.

Pentru a-i ridica moralul, Timothy îl ia pentru o vizita la mama sa. Pe drumul de intoarcere, Dumbo plange - fapt care ii provoca sughiţuri, astfel că Timotei decide să- i dea un pahar de apă dintr- o galeata, neştiind că acolo cayuse din greşeală o sticlă de şampanie deschisă. Ca rezultat, Dumbo şi Timotei se ametesc si văd halucinaţii cu elefanti roz.

Categorie: Animaţie | Adăugat de: Stapanul | Tag-uri: animatie, Dumbo, Dublat
Vizualizări: 67 | Descărcări: 0 | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0