Acasă » Fişiere » Animaţie

Marea Aventura a Porcusorului - Piglet's Big Movie (2003)
2012-06-28, 10:29 AM
Este continuarea filmului "The Tigger Movie / Aventurile Tigrisorului" si ne reda aventurile prin care trece Porcusorul si prietenii lui din padure.

Piglet's Big Movie aduce povestea acelui "mic porcusor roz", o poveste frumoasa despre prietenie si apreciere, o lectie de viata care te invata ca lucrurile mari sunt infaptuite uneori de cei mici.

Porcusorul este chinuit de un sentiment de inferioritate dupa ce prietenii care pregatesc sarbatoarea "Recoltei de miere" ii spun ca nu au nevoie de ajutorul lui, pentru ca este prea mic.
Cand Porcusorul dispare, prietenii sai fac orice pentru a-l gasi. Pana sa-i dea de urma, acest "animal foarte mic" se dovedeste a fi un adevarat erou in multe privinte. Cautarea Porcusorului este plina de peripetii, prilej cu care micul erou isi da seama cat de important este pentru prietenii sai.

O poveste duioasa, cu muzica frumoasa. Sunt cateva cantece noi compuse si interpretate de Carl Simon, inclusiv "If I Wasn't So Small" - Cantecul Porcusorului si melodia care merge la inima "Mother's Intuition".

Categorie: Animaţie | Adăugat de: Stapanul | Tag-uri: Winnie, Porcusorul, animatie, Dublat
Vizualizări: 89 | Descărcări: 0 | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0